Din nye hjemmeside

Professionelt hjemmeside design

En komplet hjemmeside, responsiv og SEO optimeret

Troværdighed, professionalisme, brugeroplevelse

Dette er bare nogen af de punkter som din hjemmeside bliver vurderet på. Alle punkter som jeg vægter rigtigt højt når vi i fællesskab skaber din hjemmeside. 

Mobilvenlig

Du har sikkert hørt andre snakke om responsive, eller “mobilvenlig” hjemmesider. Med en hjemmeside designet hos mig, sikrer du dig at du får en responsive side, der virker på alle typer enheder.

Køb en hjemmeside hos Storm Media
 • Mobilvenlig

  Få en mobilvenlig hjemmeside, der sikre dig at dine brugere og kunder får en god oplevelse, uanset hvilken enhed de tilgår din side fra

 • Professionelt design

  Vær med til at bestemme hjemmesidens design i samråd med mig, oplev hvor hurtigt din hjemmeside udstråler et professionelt look

 • Hjælp til teknikken

  Når vi er færdige og siden overdrages, får du en manual til siden og hjælp til at forstå hvordan den betjenes, fungere og hænger sammen.

 • Support til din side

  Med en aftale, kan du til enhver tid kontakte mig og få hjælp til diverse problemer eller spørgsmål til din hjemmeside. Henvendelser besvares inden for 24 timer

 • Hurtig hosting

  Hvis du overlader hosting af din hjemmeside til mig, sørger jeg for at din hjemmeside altid har korte svartider

 • Google optimeret

  SEO af din hjemmeside er med i overvejelserne fra start til slut, når din nye hjemmeside udarbejdes, hvilket er vigtigt for at skabe værdi i form af konverteringer

En moderne hjemmeside, der sender de rigtige signaler

Hos mig får du en moderne hjemmeside, der sikrer dig at kunden får et godt første indtryk.

Det er selvfølgeligt væsentligt for brugeroplevelsen, at man nemt kan navigere rundt på siden. Hvis man skal lede alt for længe efter noget, giver man op.

Brugeroplevelsen (UX) er noget af det vigtigste, hvis ikke brugeroplevelsen er god på siden, så hopper brugeren tilbage til Google og vælger konkurrenten. Ud over at du går glip af en potentiel kunde, så er det heller ikke godt for din Google score.

Hvorfor vælge mig?

Hvorfor købe en hjemmeside hos mig?

Der findes rigtigt mange både bureauer og freelancere der laver hjemmesider, både i WordPress og andre CMS systemer.

Jeg forstår at sætte mig ind i kundens behov og præstere et flot resultat som du helt sikkert bliver rigtig glad for.

Derudover har jeg en karriere inden for IT sikkerhed, og dermed en bred viden indenfor emnet. I modsætning til så mange andre, så vægter jeg sikkerhed på siden ekstremt højt. 

Jeg sørger for at din side fungere både SEO mæssigt og designmæssigt. Det er en hårdfin balance og er i sidste ende drivkraften bag din side, at du får besøgende.

Derudover får du en komplet opdateret vejledning, som du kan bruge til selv at administrere din side.

 • WordPress

  Du kan se frem til at få din nye hjemmeside lavet i verdens mest populære CMS system, WordPress.

Facts om WordPress

Over 38% af alle hjemmesider i verden er i dag lavet i WordPress. Og det bliver kun mere populært med tiden.

Process

1. Indledende snakke

Her snakker vi bl.a. om hvordan din hjemmeside kunne se ud og hvilke funktioner der er behov for, samt sætter et fælles mål .

2. Opsætning af hjemmesiden

Hjemmesiden opsættes efter de aftalte mål og kriterier. Her vil vi typisk løbende være i dialog.

3. Korrektur og tilretning

Du får tid til at gå siden igennem, inden vi går til fase 4 – overlevering.

4. Overlevering

Siden leveres til kunden, sammen med en manual til hvordan den bruges.

FAQ

Hvad koster en hjemmeside?
Prisen på en hjemmeside variere rigtigt meget alt efter hvad behovet er, for bl.a. antal sider, ekstra funktionalitet, samt evt. webshop. Jeg har forsøgt at lave en oversigt over mine standardpriser, for at give en indikation. Se prisindikationer her

Skal jeg have SEO optimeret min side?
Det korte svar er nej, men hvis du fravælger at optimere siden ift. bl.a. Google, så ender du med stor sandsynlighed med langt færre besøgende end hvad du potentielt kunne få. Så jeg vil altid anbefale at få optimeret dit indhold og ultimativt siden selv.

En af de vigtigste element hjemmesiden er indhold

Indhold er mindst lige så vigtigt som selve designet.

Indhold er vigtigt, bl.a. for at en høj Google placering, altså hvor højt oppe i søgeresultaterne du ligger, og derfor hvor mange besøgende du får fra søgninger, også kendt som “organic traffic”.

Dine besøgende skulle gerne i sidste ende, foretage en handling, også kendt som en “konvertering”, hvilket i sidste ende er en af hovedformålende ved en hjemmeside. Maksimering af profit i form af konvertering.

 

Hjemmesider til gode priser

Klar til at snakke?

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om hvad jeg kan tilbyde, så tøv ikke med at kontakte mig, enten via formularen eller ringe til mig og få en uformel snak på telefon +45 61695251