Om personen bag Storm Media

Nikolaj Storm

Freelance web designer

Pålidelig, velovervejet og eftertænksom

Nikolaj

IT specialist/IT Sikkerhedskonsulent

Til dagligt er jeg IT Security Engineer/Consultant i et internationalt firma.

Jeg blev færdiguddannet som IT supporter i 2014 og har siden da arbejdet i en mellemstor IT afdeling. Jeg udviklede hurtigt mine kompetencer og viste potentiale og flair for mit fag. I dag har jeg taget op til flere certificeringer inden for faget og fik officielt min nye titel som IT Specialist i starten af 2020, med speciale i IT sikkerhed og netværksinfrastruktur samt projektledelse.

Jeg har altid haft interesse indenfor digital-og webdesign

2019
Frivilligt job hos IFEL Specialsport. I 2019 faldt jeg over en mindre NGO organisation med formålet at hjælpe familier med børn og unge med særligt behov, til at finde sport og fritidsaktiviteter. De havde brug for en der kunne lave en ny hjemmeside for dem, da den tidligere hyrede designer havde stoppet før siden var halvt færdig, hvilket selvfølgeligt lige var mig.

2020
Begyndelsen på webdesign for alvor. Jeg havde tidligere lavet hjemmesider til familie og venner efter behov, men i 2020 begyndte det for alvor at tage fart, da ordet bredte sig i min omgangskreds. Da jeg så hvor glade folk var for min hjælp, bestemte jeg mig for at lave det til en forretning.

Interesseret i at indgå et samarbejde?

Hvis du har fået lyst at indgå et samarbejde med mig, eller mangler inspiration til at se om mit arbejde er noget for dig, så 

Certificeringer

Sociale links